Executive Chef (w/m/d) – River – 1152182

Arbeitsbereich

Gastronomie

Arbeitszeit

Vollzeit

Online seit

22.10.2024

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Dein Arbeitgeber

Flusskreuzfahrten bieten täglich neue Perspektiven, Ziele und Herausforderungen. Nutze deine Chance, die schönsten Häfen und Kulturen Europas kennenzulernen. Folge der Donau bis nach Wien, den Eiffelturm auf der Seine oder erkunde mit deinem Team Amsterdam. Mit Begeisterung und Motivation für deinen Job hast du beste Karrierechancen – mit Engagement und Teamgeist gewinnst du Freunde fürs Leben. Da auf den meisten unserer Fluss-Schiffe die Bordsprache Englisch ist, erwartet dich bereits hier die englische Stellenausschreibung.

Dein Arbeitgeber sea chefs – auf vielfältiger Mission: ob Hochsee-Kreuzfahrten, Expeditionsreisen, Luxusreisen oder Flusskreuzfahrten. Als erfahrener Partner im Hotel- und Crew-Management internationaler Reedereien bietet sea chefs einzigartige Karrieremöglichkeiten an Bord von Kreuzfahrtschiffen im Premium- bis hin zum Luxussegment.

Entdecke mit uns die schönsten Häfen Europas und erlebe deine #WorldClassMoments!

Deine Tätigkeiten

The recipy for you career onboard: passion for your work, a big portion of engagement and a sense for culinary delights.

  • Responsible for the entire galley sector – supervising and coordination of all works in the assigned department and delegating special functions in the galley
  • Responsible for ordering and purchasing of food as well as cost and budget control and analysis in cooperation with Hotel Manager
  • Planning and compiling menus according to the preset standards and budgets
  • Implementation as well as continual maintenance and improvement of the quality standards
  • Responsibility for the adherence of all relevant hygiene (HACCP), safety and environmental regulations in the galley and the careful handling of all equipment and machinery
  • Always available as contact for guests regarding inquiries and complaints
  • Motivation of galley crew to excellent service
  • Delegating service and vacation schedules in the galley department (together with Hotel Manager)

Das bringst du mit an Bord

Das bringst du mit an Bord:

  • Professional diploma as cook, preferably Chef de Cuisine’s diploma
  • Experience as Chef de Cuisine in a variety of operations or internal qualification
  • Supplementary courses and trainings
  • Cost and quality awareness as well as experience in managing complaints
  • Good knowledge of English language
  • Specialist competence, ability to work under duress, reliability, creativity
  • Well-groomed, self-assured and calm manner towards guests and crew members
  • Quality of leadership, capable of motivation

Das erwartet dich auf deiner Reise

Das bieten wir dir:

  • Travelling the world

  • Paid and organised travel

  • International work environment

  • Free accommodation & catering

  • Exclusive crew areas

  • Great career opportunities

  • Development & training courses

  • Paid insurance

  • Free uniform cleaning

  • All benefits

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22.10.2024